Katarina K. Ekovoju +381 62 8982763 info@zlatnegodine.rs
PRIČA O ONIMA KOJI

 

BRINU O VAMA

Mi kao porodica želimo da našim korisnicima pružimo prijatan ambijent u kom će se oni osećati kao kod kuće. I mi sami smo vezani za naš topli dom i samim tim razumemo koliko je teško ostaviti sve iza sebe i početi nešto novo pod stare dane. Upravo iz tih razloga ćemo se potruditi da vaš prelazak u novi dom protekne što opuštenije. Ne zaboravite, mi smo tu za vas i ukoliko vam bude potrebna bilo kakva pomoć ili vam budu potrebne dodatne informacije, bićemo tu da Vam pomognemo!

Upoznajte naš mali

ALI VEOMA VREDAN TIM

Laureta Onč Ekovoju

Laureta Onč Ekovoju

Dr. Specijalista ginekologije i akušerstva

Završila je medicinski fakultet u Temišvaru, a specijalizaciju u Novom Sadu. Zaposlena je u Domu zdravlja „Boško Vrebalov“ u Zrenjaninu.

Od osme godine je na sceni tako da slobodno možemo reći da je kulturno – umetnički život njena druga velika ljubav. Član je kulture „Doina“ Uzdin, gde i dan danas obavlja svaku ulogu sa mnogo entuzijazma i ljubavi.

Margarit Ekovoju

Margarit Ekovoju

Dr. Specijalista ginekologije i akušerstva

Završilo je medicinski fakultet u Temišvaru, a specijalizaciju u Novom Sadu. Zaposlen je u Domu zdravlja „Boško Vrebalov“ u Zrenjaninu.

Dugi niz godina bavio se pozorištem i radio dramom, što je nastavio do dana današnjeg. Takođe je ponosni član i učesnik raznih manifestacija i programa doma kulture „Doina“ iz Uzdina.

Proteklih dvadeset godina, obavljao je redovne ginekološke preglede u staračkom domu „sveti Vasilije Ostroški“ i Novom Bečeju.

Katarina K. Ekovoju Ramjanc

Katarina K. Ekovoju Ramjanc

Diplomirani socijalni gerontolog

Završila je studijski program socijalne gerontologije na fakultetu u Novom Sadu, gde je takođe obavljala praksu u više domova za stare osobe. Trenutno je zaposlena u Domu kulture „Doina“ u Uzdinu kao direktor ove kulturne ustanove.

Poput roditelja i ona je takođe nasledila porodičnu ljubav prema kulturi i kao član DK „Doina“ igra folklor i aktivna je u dramskoj sekciji.

Dopada vam se naš smeštaj?

Želite da zakažete boravak?