Katarina K. Ekovoju +381 62 8982763 info@zlatnegodine.rs
upoznajte nas

OVO JE NAŠA PRIČA

Dom za stara lica “Zlatne godine” je prvi privatni i namenski adaptirani dom za smeštaj i negu starih lica koji se nalazi u Uzdinu. Sam smeštaj je luks kategorije i ispunjava sve zakonom propisane norme i neophodne sertifikate za obavljanje ove delatnosti.

Uzdin je mesto koje krasi miran seoski ambijent u kome žive otvoreni, prijatni i komunikativni ljudi željni druženja i upoznavanja. Nalazi se na pola puta između Zrenjanina i Pančeva.

Poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga koje vodi i kontroliše tim lekara i medicinskog osoblja. I korisnicima doma za stare “Zlatne godine” brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekar opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i drugo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo svih klijenata koji u domu borave.

Sobe doma su moderno uređene kako bi odavale toplinu porodičnog doma, tehnični opremljene kablovskom televizijom, internetom kao i SOS tasterom za hitan poziv osoblja. Ceo prostor uključujući i kupatila prilagođena su kako pokretnim, a tako i polu-pokretnim osobama. Objekat poseduje i uređeno dvorište za odmor i relaksaciju.

Upoznajte naš mali

ALI VEOMA VREDAN TIM

Laureta Ekovoju

Laureta Ekovoju

Dr. Specijalista ginekologije i akušerstva

Završila je medicinski fakultet u Temišvaru, a specijalizaciju u Novom Sadu. Zaposlena je u Domu zdravlja „Boško Vrebalov“ u Zrenjaninu. Od osme godine je na sceni tako da slobodno možemo reći da je kulturno – umetnički život njena druga velika ljubav. Član je kulture „Doina“ Uzdin, gde i dan danas obavlja svaku ulogu sa mnogo entuzijazma i ljubavi.

Margarit Ekovoju

Margarit Ekovoju

Dr. Specijalista ginekologije i akušerstva

Dugi niz godina bavio se pozorištem i radio dramom, što je nastavio do dana današnjeg. Takođe je ponosni član i učesnik raznih manifestacija i programa doma kulture „Doina“ iz Uzdina.

Proteklih dvadeset godina, obavljao je redovne ginekološke preglede u staračkom domu „sveti Vasilije Ostroški“ i Novom Bečeju.

Katarina K. Ekovoju Ramjanc

Katarina K. Ekovoju Ramjanc

Diplomirani socijalni gerontolog

Završila je studijski program socijalne gerontologije na fakultetu u Novom Sadu, gde je takođe obavljala praksu u više domova za stare osobe. Trenutno je zaposlena u Domu kulture „Doina“ u Uzdinu kao direktor ove kulturne ustanove.

Poput roditelja i ona je takođe nasledila porodičnu ljubav prema kulturi i kao član DK „Doina“ igra folklor i aktivna je u dramskoj sekciji.

Dopada vam se naš smeštaj?

Želite da zakažete boravak?